T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Bünyan Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 17/02/2020

Fatih ARIK

10.05.1979 yılında Kayserinin Sarız ilçesinde doğmuştur. İlk ve Ortaöğretimi Kayseride tamamladıktan sonra liseyi Develi Sağlık Meslek lisesinde bitirmiştir. 2002 yılında Dumlupınar Ünv. Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. 2002- 2007 yılları arasında Mersin Anamur Devlet Hastanesinde, 2007-2014 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmıştır. 2015 yılından itibaren hastanemiz İdari ve Mali işler müdürü olarak görev yapmaktadır 2 çocuk babasıdır.