T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Bünyan Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 02/08/2021

Fatih MIZRAK
İdari ve Mali İşler Müdürü

1984 Yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Aksaray Üniversitesi Sağlık Memurluğu bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra meslek hayatına Kayseri Özel Tekten Hastanesinde Ameliyathanede başladı. 2009 yılında Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesine atandı. Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji Kliniği Ve Koroner Yoğun Bakım Üniteleri, Acil Tıp Kliniği Sorumluluğu, Kalite Yönetim Birimi ve Çocuk Hastalıkları Kliniğinde İdari Birim Sorumluluğu görevlerini yerine getirdi. Eğitim hayatına devam ederek önce Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını yaptı 2021 yılında ise Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünden mezun oldu.  2015 yılı Ocak ayında Yeşilhisar İlçe Devlet Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı. 2021 yılı Temmuz ayında ise Bünyan Devlet Hastanesine İdari Ve Mali İşler Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.